Abeceda

22.01.2009 17:04

 

A si myslí že B a C nemají právo na existenci. B a C vědí (si myslí) že by měli blbnout dál protože jdou s dobou. A vykládá každému svůj názor. B a C nepřestávají "dělat muziku" a pořádat mejdany.

A a D tvrdí že by měl být stálý přísun "materiální energie" (asi jídlo, drogy, nafta, peníze etc.) z kapes a peněženek B a C protože jsou ze stejného kmene/sound systému a taky proto že "nedostatek respektu" se projevuje stylem jen brát a nikdy ne dávat a ještě k tomu vytrubují do světa že B a C jsou lůzři protože je přestalo bavit "krmit" okolí.

E si myslí že B a C byly pěkný kreatury! a přitom A a D jsou její/jeho nejlepší kámoši.

F sound a V system si přestali volat kvůli pitomímu incidentu na párty Gčka. Jsouc slepý následovník omletého slova "Tribal Unity" (něco jako: budem spolu a budem na sebe hodný) a majíc na prvním místě potěšení a zábavu pro druhé G se rozhodl/a že bude užasná idea spojit dva soundsystémy dohromady a udělat parádní hlasitou akci, ale když potom X a V spolu ani neposnídali, přijelo totiž jen 20 lidí, situace trochu zhoustla.

T a I nechtějí spolupracovat s F poté co to večer před party přehnali s alkáčem. T navrhuje dvě pódia aniž by si uvědomil že druhý soundsystem(J) je o týden vepředu. K a L byli zatčeni na cestě k nám a ještě to vypadá že nepřijede moc lidí... v ten samý čas brácha člena F soundu se řítí v T a I čkově náklaďáku, co má blbý brzdy, napříč evropou.

H tvrdí že cokoliv s 4čtvrtečním taktem přestává být experimentálním.

H a K si myslí že dav vydrží tak dlouho než někdo pustí "4takt" - a nezáleží na tom jak moc velká je jejich chuť na experimenty.

J je nasranej/ná na K kvůli tomu kolik lidí se na akcích díky němu mění na "retardovaný".

K to miluje a furt dokola a znova posílá lidi do ezoterických krajin na _ 3 denní nakupování, návštěvu doktora a pokoje v hotelu než se vrátí domů.

M je máma. T je táta.

N věří v Boha.

O je ateista.

P je muslim.

Q je americký republikán který chce prezidenta co to umí a přitom dokáže udržet své péro v kalhotech během svého volebního období.

G to natírá lidem s mašinkama.

R a V to roztáčej s věcma okolo rave-o-luce.

S je ovlivněn/á I-Tingem.

A čerpá svojí sílu ze spojení s peklem.

X má ego problém a věří jenom sám sobě, zajímá ho jen jak vysoko se vyšplhá na společenském žebříčku než ho zase někdo z těch 6miliard předběhne.

oblíbená písnička Y je "systém nezničíš, běž s proudem"

Z má rád/a poslední slovo ke všemu a došel/la k závěru že tahle stránka je pěkná hovadina co kdo kdy napsal a šel/la koukat na CNN aby si poslechl/a politické komentáře.

H a K by strašně moc rádi zničili systém ale zároveň si uvědomují kolik nemocnic by se vrátilo do doby kamené a to množství atomových reaktorů co by vypálilo díry do země v momentě kdy by se nedostávalo peněz na jejich provoz.

B a C stále hledají rovnováhu v životě kde lidé mohou žít a nechat žít a spoluexistovat ve virtuální harmonii a nezáleží už jestli komerční nebo undrgroundové.

U potencionálně věří všemu co vidí, slyší, na co si může šáhnout, co může ochutnat, čichat, říct či udělat, no jo ale pak je to jen člověk.


...pokud má "naše" scéna (občas teda spíš panoptikum) přežít, chtělo by to držet spolu a respektovat se navzájem ať už je kdokoli jakýkoli, názory by neměly rodit politická křídla. Jenom Babylóňané používají metod "rozděl a panuj". Jestli chceš být jedním z nich tak postav hypermarket nebo se přidej k poldům.

Ta banda, kterou nenávidíte s takovou láskou jako milujete sami sebe.

—————

Zpět